Curriculum Vitae

cvEen goed CV is misschien wel de helft van een nieuwe baan. Handig om te weten dat een werkgever bijna altijd als eerste naar uw CV kijkt. Dat moet er dus echt tiptop uitzien.

Maar hoe stel je een CV op dat klinkt als een klok, staat als een dijk en oogt als een juweeltje? Glashelder, zonder borstklopperij, maar ook zonder valse bescheidenheid. Hetzelfde team van deskundigen dat voor een pakkende, resultaatgerichte en professioneel opgemaakte sollicitatiebrief garant staat, schrijft ook uw CV. Inclusief een korte profielschets. Exact op maat en in één oogopslag opvallend verzorgd. Met zo’n professioneel ‘visitekaartje’ staat de deur, bij wijze van spreken, al open naar een nieuwe toekomst. Als u het CV nú bestelt, hebt u het binnen 48 uur na betaling in uw mailbox. Veel succes gewenst tijdens het sollicitatiegesprek!

Idee: Sollicitatiebrief & CV

‘Opvallend stijlvol. Om door een ringetje te halen. Uitstekend verzorgd!’

Als je sollicitatiebrief en CV deze kwalificaties krijgen weet je dat jij een van de weinigen bent, die uitgenodigd wordt voor een gesprek. En dat is precies de bedoeling. Dat kan immers de start worden naar een nieuwe toekomst. Zorg er voor dat zowel uw sollicitatiebrief als CV een eigen en eenduidige stijl hebben. Daar scoort u zeker mee! Bestel nú een combi Sollicitatiebrief en CV en u weet dat u een uitstekende eerste stap hebt gezet op weg naar een nieuwe baan. Klik op Volgende om met het bestelproces te beginnen. Binnen 48 uur hebt u dan beide documenten in uw e-mailbox!

Bekijk voorbeelden of Ga naar bestellen