Sollicitatiebrief

solliciterenJe weet precies wat je wilt!
En ook wat je te bieden hebt!
Maar hoe zeg je dat in een sollicitatiebrief??

Die je ook nog eens razendsnel wilt versturen?

Briefopbestelling heeft dé oplossing!
En levert altijd binnen 48 uur, ook in het weekend!

Dankzij onze professionele en op maat gesneden sollicitatiebrieven en CV’s wordt maar liefst 62% van onze klanten uitgenodigd voor een gesprek! Daarmee hebt u letterlijk de beste binnenkomer voor een baan. Want uiteraard begint elke baan met een gesprek!

Pakkend, to the point, resultaatgericht, creatief, professioneel opgemaakt en ook nog eens razendsnel. Dat is ons handelsmerk. Daardoor ontvangt u binnen 48 uur de bestelde sollicitatiebrief met of zonder CV in uw mailbox, ook in het weekend! Wilt u graag weten hoe onze sollicitatiebrieven en CV’s eruitzien? Kijk maar eens rond bij de voorbeeldbrieven.

Het schrijven van kwalitatief hoogstaande sollicitatiebrieven en CV’s is een vak apart. De specialisten van Briefopbestelling zijn daarin specifiek opgeleid en beheersen dat vak dan ook als geen ander. Daardoor hebt u de optimale kans om te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De eerste barrière in het sollicitatieproces is daarmee al overwonnen!

Ons team van specialisten staat klaar om ook úw sollicitatiebrief en CV te schrijven. Uiteraard schrijven we zowel open sollicitaties als gerichte sollicitaties naar aanleiding van een vacature.

Bekijk voorbeelden of Ga naar bestellen

  • Reacties van onze klanten…

    • …Ga zo door! Uw medewerkers beschikken over een groot inlevingsvermogen en natuurlijk ervaring. Op basis van via internet aangeleverde gegevens, ZONDER elkaar te kennen, een dermate doeltreffende en persoonlijke brief op papier te zetten. Prachtige prestatie! JOP met recht in de wacht gesleept. Ik was er eerst fel tegen het gebruik maken van uw diensten. Vond dat een sollicitatiebrief persoonlijk moet zijn geschreven. Nu denk ik er anders over. 1 – de brief is persoonlijk 2 – foutloos en perfect. Mijn dank! Over de verdere ontwikkelingen houd ik u op de hoogte.